Home
|
Dezinsectie
|
Dezinfectie
|
Gandaci
|
Tantari
|
Plosnite
|
Capuse
|
Carii
|
Programare

Dezinsectie plosnite tantari

Dezinsectie plosnite


Plosnitele de pat sunt insecte mici, ovale de culoare maronie, care supravietuiesc hranindu-se cu sangele animalelor si al oamenilor.

Plosnitele adulte au corpul plat de marimea unui sambure de mar. Dupa ce se hranesc, corpul lor se umfla si capata o culoare rosiatica.

Plosnitele de pat nu zboara, dar se misca foarte repede pe tavan, pe podea si pe pereti.

dezinsectie plosnite

Femelele pot depune sute de oua pe durata vietii, fiecare ou fiind de marimea unei particule de praf.

Plosnitele imature, denumite si nimfe, isi schimba pielea de cinci ori pana sa ajunga la maturitate si au nevoie sa se hraneasca cu sange o singura data inainte de a-si schimba pielea.

In anumite conditii favorabile, aceste insecte pot ajunge la maturitate in mai putin de o luna, dand nastere la trei sau chiar la mai multe generatii pe an.

Desi sunt o pacoste pentru oameni, aceste insecte nu transmit boli prin intepaturi.

Daca te confrunti cu plosnitele de pat cel mai bine este sa apelezi la o firma autorizata in servicii de dezinsectie


Operatiunea de dezinsectie plosnite cuprinde doua etape:

- pulverizare cu insecticid ecologic folosind echipament ULV ultra light volume (fara efect negativ asupra oamenilor sau animalelor de casa)

- utilizarea echipamentului de tip fogger ce emana o ceata calda

vezi preturi dezinsectie plosniteArticole dezinsectie plosnite

Ce sunt plosnitele, cum arata si cum scapam de plosnite

Plosnitele sunt insecte mici, au forma unui sambure de pepene, de culoare maronie, care traiesc foarte aproape de om pentru a se hrani cu sangele. De regula plosnitele isi fac cuib in salteaua de pat. Din nefericire, plosnitele sunt foarte nesuferite deoarece il ciupesc pe om in timpul somnului iar ciupiturile de plosnite pot fi foarte deranjante. Din fericire penntru oameni, plosnitele nu transmit boli.

vezi articolul

Muscaturile de plosnite

Plosnitele se pot furisa in locuinta ta ascunzandu-se in bagaje sau prin haine. De regula isi fac culcus in saltelele de pat si canapele. Corpul lor este foarte subtire, cat grosimea unui card de credit, facand posibil camuflajul acestora in locuri foarte stramte sau crapaturi. De asemenea se pot ascunde si in spatele ramelor de tablouri de pe pereti dar in general prefera locurile apropiate de oameni cum sunt ...

vezi articolul

Scapa de plosnite prin dezinsectie

Deși în urmă cu mulți ani nu eram foarte familiarizați cu termenul „ploșniță” pentru că aceste insecte nu erau atât de numeroase, în ultimii câțiva ani ele au devenit unele dintre cele mai comune insecte în țara noastră. Indiferent de zona în care sunt întâlnite, acestea se înmulțesc rapid și pot afecta iremediabil culturile de plante, animalele, dar și starea de sănătate a oamenilor. Ele diferă prin formă și ...

vezi articolul

Cu ce se hranesc plosnitele

Ploșnișa de pat traversează trei etape de-a lungul dezvoltării ei efective – oul – nimfa - adultul. Pentru că își petrec majoritatea timpului în camerele în care se pot hrăni cu sângele gazdei, deci în special în zona patului, ploșnițele de pat depun ouă chiar pe marginile saltelei, numărul acestora putând să ajungă până la 200. De asemenea, ouăle sunt adăpostite și în zonele care oferă protecție, deci fisuri și ...

vezi articolul

Metode folosite pentru a scapa de plosnite

Dacă intenționați să îndepărtați ploșnițele fără a apela la servicii profesionale de dezinsecție, există anumiți pași care trebuie urmați întocmai. Mai întâi, strângeți lucrurile din încăpere și încercați să le sigilați în pungi speciale, dacă dimensiunile acestora vă permit. Nu folosiți niciodată insecticid asupra pernelor, hainelor sau lenjeriilor de pat – spălați-le la temperaturi ridicate pentru a elimina riscul de infestare.

vezi articolul

Efecte posibile ale actiunii plosnitelor

Ploșnița de pat este ușor de observat și identificat datorită culorii brun-roșcate, formei ovale și aspectului aplatizat al corpului, care o face ușor de pătruns în cele mai nebănuite locuri. Această insectă depune ouă pe suprafețele cu care intră în contact, însă ele nu se găsesc și pe corpul gazdei. Pentru a observa ploșnițele, inspectați zonele izolate și întunecate, care pot reprezenta un spațiu ...

vezi articolul

Solutii pentru plosnite - capcane pentru plosnite

Va prezentam cateva solutii folosite in combaterea si dezinsectia plosnitelor de pat, precum insecticizi sau capcane. Firma noastra nu comercializeaza solutii pentru plosnite sau capcane, aceste articole avand doar un rol informativ. Va rugam sa nu utilizati aceste produse. Cel mai bine este sa apelati la firma noastra de dezinsectie pentru a scapa de plosnite.

vezi articolul


Alege servicii autorizate de dezinsectie Bucuresti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prestam servicii profesionale de dezinsectie in orice locatie din Bucuresti sau Ilfov. Eliminam cu succes insecte, gandaci de bucatarie sau plosnite de pat. Apeleaza cu incredere la profesionisti autorizati pestcontrol DDD Bucuresti. Dezinsectie plosnite - Dezinsectie tantari - Dezinsectie gandaci
Copyright @ 2015 dezinsect.ro. Toate drepturile rezervate.

suna acum

programare dezinsectie online