Dezinsectie curativa
             
              Dezinsectia curativă (terapeutica sau de combatere) în focar, urmăreşte distrugerea si 
                indepărtarea insectelor si artropodelor din unitatea asupra căreia se acţionează. Ea se realizează la intervale repetate de 10-14 zile pentru distrugerea focarelor, fiind urmată 
                apoi de dezinsecţia profilactică. 
              Dezinsecţia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere cu 
                substanţe chimice specifice a artropodelor ( insecte in stadiul de larva sau adult), care 
                vehiculează şi transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru 
                om si animale sau generatoare de disconfort. 
              
              Speciile de insecte cele mai des întâlnite in
                acest domeniu de activitate sunt: gândacul roşu de bucătărie, gândacul negru de 
                bucătărie, musca, ţânţarul, ploşniţa de casa, ploşniţa porumbeilor, molia de haine, 
                greierele de casă, puricele, păianjănul, viespea, furnica neagră, molia covoarelor. 
              Dezinsecţia previne si combate transmisia unor boli de către insecte si acarieni. 
                Insectele, pe lângă factorul de disconfort pe care îl generează, sunt agenţi cauzali ai unor 
                pagube economice, precum si agenţi de transmisie la om si animale, a unor boli 
                infectioase si parazitare. 
              
                Primejdia mare pe care o prezintă insectele dăunătoare se datoreşte puterii mari 
                de înmulţire şi voracităţii lor exagerate. 
                Pagubele materiale se realizează prin transmiterea de boli atât la culturi cât şi la 
                animale.  
              Câteva boli propagate de insecte, fie prin înţepătură, fie prin contact cu 
                alimentele: febra recurentă, tifosul exantematic, tuberculoza, ciuma, malaria, afecţiuni 
                cutanate, dermatoze, iritaţii ale mucoaselor oculare, toxiinfecţii alimentare, viroze, etc. 
               Echipa Dezinsect are personal calificat si autorizat de Primaria Municipiului  Bucuresti, Politia Capitalei, Ministerul Mediului, Ministerul Sanatatii Publice si Directia Sanitar  Veterinara sa presteze servicii de dezinsectie. Apelati cu incredere, programare telefonica sau online pe site. 
               
              
                
                  
                       Articole dezinsectie curativa
                   | 
                 
                
                   | 
                  
                      Cum sa scapam de tantari 
                    Pentru că este foarte important să eliminați populațiile de țânțari aflate în preajma zonelor în care vă petreceți timpul, trebuie să aflați și motivele pentru care ei pot fi tare periculoși.  Deși sunt întâlniți cu precădere în țările cu climă tropicală, aceștia  ...
                      vezi articolul 
                    | 
                 
                
                   | 
                  
                      Afectiuni provocate de intepaturile tantarilor 
                    După cum știm cu toții, afecțiunile ce apar în urma înțepăturilor de țânțar  sunt tot mai serioase și grave în același timp. Câteva dintre bolile care pot  apărea în urma acțiunii țânțarilor asupra pielii omului sunt encefalita,  malaria și alte tipuri de  ...
                      vezi articolul 
                    | 
                 
                
                    | 
                  Cum se inmultesc gandacii de bucatarie 
                    Gândacii de bucătărie sunt insecte rezistente la temperaturi scăzute, motiv  pentru care se pot reproduce și în aer liber. Adulții acestei specii apar, în  general, la începutul lunii aprilie, când părăsesc locurile în care s-au  adăpostit – fisuri ale mobilierului,  ...
                    vezi articolul  | 
                 
                
                    | 
                  Boli transmise de gandacii de bucatarie 
                    Masculii din specia gândacului de bucătărie au  corpul de culoare brun-castanie, cu o lungime cuprinsă între 19 și 25  milimetri, în timp ce femelele sunt brun-negricioase, cu o lungime a corpului  situată între 18 și 30 milimetri. Deși este o specie tropicală, gândacul este   ... 
                    
                    vezi articolul  | 
                 
                
                    | 
                  Boli transmise de capuse 
                    În zilele călduroase de vară când credeți că nimeni și nimic nu v-ar putea răpi bucuria de a respira aer curat atunci când ieșiți să admirați natura și să vă încărcați cu energie pozitivă, un element la care nici nu v-ați fi gândit vreodată vă poate schimba  ...
                    vezi articolul  | 
                 
                
                    | 
                  Metode utilizate pentru a tine la distanta capusele 
                    În afara modalităților uzuale de a evita contactul cu acest parazit periculos, căpușa, există pe piață și soluții destinate  eliminării acestora din zonele dumneavoastră de relaxare.  Se  recomandă, în special, utilizarea de produse organice, disponibile adesea sub ... 
                    vezi articolul  | 
                 
               
                
              
  |