Home
|
Dezinsectie
|
Dezinfectie
|
Gandaci
|
Tantari
|
Plosnite
|
Capuse
|
Carii
|
Programare

Dezinsectie plosnite tantari

Dezinsectie curativa


Dezinsectia curativă (terapeutica sau de combatere) în focar, urmăreşte distrugerea si indepărtarea insectelor si artropodelor din unitatea asupra căreia se acţionează. Ea se realizează la intervale repetate de 10-14 zile pentru distrugerea focarelor, fiind urmată apoi de dezinsecţia profilactică.

Dezinsecţia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere cu substanţe chimice specifice a artropodelor ( insecte in stadiul de larva sau adult), care vehiculează şi transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale sau generatoare de disconfort.

dezinsectie curativa

Speciile de insecte cele mai des întâlnite in acest domeniu de activitate sunt: gândacul roşu de bucătărie, gândacul negru de bucătărie, musca, ţânţarul, ploşniţa de casa, ploşniţa porumbeilor, molia de haine, greierele de casă, puricele, păianjănul, viespea, furnica neagră, molia covoarelor.

Dezinsecţia previne si combate transmisia unor boli de către insecte si acarieni. Insectele, pe lângă factorul de disconfort pe care îl generează, sunt agenţi cauzali ai unor pagube economice, precum si agenţi de transmisie la om si animale, a unor boli infectioase si parazitare.

Primejdia mare pe care o prezintă insectele dăunătoare se datoreşte puterii mari de înmulţire şi voracităţii lor exagerate.
Pagubele materiale se realizează prin transmiterea de boli atât la culturi cât şi la animale.

Câteva boli propagate de insecte, fie prin înţepătură, fie prin contact cu alimentele: febra recurentă, tifosul exantematic, tuberculoza, ciuma, malaria, afecţiuni cutanate, dermatoze, iritaţii ale mucoaselor oculare, toxiinfecţii alimentare, viroze, etc.

Echipa Dezinsect are personal calificat si autorizat de Primaria Municipiului Bucuresti, Politia Capitalei, Ministerul Mediului, Ministerul Sanatatii Publice si Directia Sanitar Veterinara sa presteze servicii de dezinsectie. Apelati cu incredere, programare telefonica sau online pe site.


Articole dezinsectie curativa

Cum sa scapam de tantari

Pentru că este foarte important să eliminați populațiile de țânțari aflate în preajma zonelor în care vă petreceți timpul, trebuie să aflați și motivele pentru care ei pot fi tare periculoși. Deși sunt întâlniți cu precădere în țările cu climă tropicală, aceștia s-au înmulțit semnificativ și pe teritoriul României, apărând chiar noi specii, din ce în ce mai dăunătoare omului. Aceștia își petrec majoritatea timpului în ...

vezi articolul

Afectiuni provocate de intepaturile tantarilor

După cum știm cu toții, afecțiunile ce apar în urma înțepăturilor de țânțar sunt tot mai serioase și grave în același timp. Câteva dintre bolile care pot apărea în urma acțiunii țânțarilor asupra pielii omului sunt encefalita, malaria și alte tipuri de virusuri precum Zika si West Nile, recent descoperite și în țara noastră.
Din cauza faptului că țânțarii se hrănesc cu sângele animalelor și al oamenilor, este foarte ...

vezi articolul

Cum se inmultesc gandacii de bucatarie

Gândacii de bucătărie sunt insecte rezistente la temperaturi scăzute, motiv pentru care se pot reproduce și în aer liber. Adulții acestei specii apar, în general, la începutul lunii aprilie, când părăsesc locurile în care s-au adăpostit – fisuri ale mobilierului, dușumele, crăpături ale pereților sau pivnițe. Deși sunt considerate insecte sezoniere, ele își pot face apariția pe tot parcursul anului, însă adulții apar de obicei din ...

vezi articolul

Boli transmise de gandacii de bucatarie

Masculii din specia gândacului de bucătărie au corpul de culoare brun-castanie, cu o lungime cuprinsă între 19 și 25 milimetri, în timp ce femelele sunt brun-negricioase, cu o lungime a corpului situată între 18 și 30 milimetri. Deși este o specie tropicală, gândacul este întâlnit și în zone din România, însă doar în locuințe. Dăunătorii de acest tip atacă produsele alimentare, dar și articolele din piele, bumbac sau ...

vezi articolul

Boli transmise de capuse

În zilele călduroase de vară când credeți că nimeni și nimic nu v-ar putea răpi bucuria de a respira aer curat atunci când ieșiți să admirați natura și să vă încărcați cu energie pozitivă, un element la care nici nu v-ați fi gândit vreodată vă poate schimba radical dispoziția. Este vorba despre insecta denumită și „micul vampir”, căpușa, care poate intra imediat în contact cu pielea dumneavoastră, direct de pe iarbă sau ...

vezi articolul

Metode utilizate pentru a tine la distanta capusele

În afara modalităților uzuale de a evita contactul cu acest parazit periculos, căpușa, există pe piață și soluții destinate eliminării acestora din zonele dumneavoastră de relaxare. Se recomandă, în special, utilizarea de produse organice, disponibile adesea sub formă de uleiuri esențiale care determină îndepărtarea căpușelor prin aroma puternică, ținându-le deci la distanță.

vezi articolul

 


Alege servicii autorizate de dezinsectie Bucuresti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prestam servicii profesionale de dezinsectie in orice locatie din Bucuresti sau Ilfov. Eliminam cu succes insecte, gandaci de bucatarie sau plosnite de pat. Apeleaza cu incredere la profesionisti autorizati pestcontrol DDD Bucuresti. Dezinsectie plosnite - Dezinsectie tantari - Dezinsectie gandaci
Copyright @ 2015 dezinsect.ro. Toate drepturile rezervate.

suna acum

programare dezinsectie online